Νέα - Ανακοινώσεις

Οκτ19

Ελληνική Εταιρία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών, «Εκπαίδευση στα Εργαλεία κατά Β. Brazelton»

15 Νοεμβρίου 2017 Ενημέρωση

Η Ελληνική Εταιρεία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών, στο πλαίσιο των καταστατικών της στόχων για την ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας της περιγεννητικής περιόδου στα ψυχικά δρώμενα της περιόδου αυτής, οργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Brazelton UK, πιστοποιούμενη εκπαίδευση στην προσέγγιση της συμπεριφοράς των νεογνών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο

Οκτ16

Ενημέρωση Μελλοντικών Γυναικολογικών Συνεδρίων

18 Νοεμβρίου 2017 Ενημέρωση

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διοργάνωση των παρακάτω 2 σημαντικών διοργανώσεων στον τομέα της γυναικολογίας, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα:

Στις 18 Νοεμβρίου 2017, θα διεξαχθεί Ημερίδα με θέμα " Η αδιαφιλονίκητη αξία του Φυσιολογικόυ Τοκετού", στο DIVANI CARAVEL HOTEL στην Αθήνα. Οργανωτής της εκδήλωσης είναι η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών- Μαιευτών Αθήνας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το παρακάτω website.

image

Στις 15-17 Ιουνίου 2018, θα διεξαχθεί το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομητρικής Ιατρικής, στο ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA στo Βόλο. Οργανωτής της εκδήλωσης είναι η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών- Μαιευτών Αθήνας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το παρακάτω website.

image
Οκτ15

17η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού

11 Νοεμβρίου 2017 Ημερίδα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο στις 11 Νοεμβρίου 2017, θα διεξαχθεί η 17η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού που διοργανώνει η Νεογνολογική Κλινική ΕΚΠΑ του Αρεταίειου Νοσοκομείου και η Επιτροπή Μητρικού Θηλασμού στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα της ημερίδας στον παρακάτω σύνδεσμο.

image
Οκτ15

Πρόγραμμα Μετεκπαιδευτικών Απογευματινών Μαθημάτων Νεογνολογίας 2017-2018

Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 Ανακοίνωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα Μετεκπαιδευτικών Απογευματινών Μαθημάτων Νεογνολογίας που θα διοργανώνονται απο τη Νεογνολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, στο Μικρό Αμφιθεάτρο, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο ώρες 18:00 εως 19:00.

Σεπ25

4th Symposium, Hellenic - Turkish Days in Neonatology, Scientific Program

30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2017 Διημερίδα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2017, θα διεξαχθεί το 4ο Συμπόσιo 4th Symposium, Hellenic - Turkish Days in Neonatology στο PORTO PALACE HOTEL στη Θεσσαλονίκη. Δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

image
Σεπ25

«Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτούμενων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμος του 2016»

25 Σεπτεμβρίου 2017 Ανακοίνωση

Αγαπητοί συνάδελφοι, στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε τη «Ρύθμιση της Απασχόλησης Εργοδοτούμενων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμος του 2016»

Απρ05

Διημερίδα Νοεγνολογίας - Εξελίξεις στη Νεογνολογία

20 - 21 Μαϊου 2017 Διημερίδα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 20 & 21 18 Μαΐου 2017, θα διεξαχθεί η Διημερίδα με θέμα "Εξελίξεις στη Νεογνολογία" στο DIVANI CARAVEL HOTEL στην Αθήνα.

Διοργάνωση: Ελληνική Νεογνολογική Εταιρεία

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

image
Μαρ13

Ημερίδα Εντατικής Θεραπείας Παιδιών

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 Ημερίδα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα "Οξέα και χρόνια νευρολογικά προβλήματα στα παιδιά" στο συνεδριακό κέντρο "Ν. ΛΟΥΡΟΣ" ΜΗΤΕΡΑ

Διοργάνωση: Πολυδύναμη ΜΕΘ Παίδων ΜΗΤΕΡΑ

Αξιολόγηση: Θα χορηγηθούν 5 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Συμμετοχή: Δωρεάν

image
Νοε14

5ο Forum Παιδιατρικής Κλινικής Metropolitan Hospital

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 Συνέδριο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, θα διεξαχθεί το 5ο Forum Παιδιατρικής Κλινικής Metropolitan Hospital στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στον Πειραιά.

Διεύθυνση: Καραγιώργη Σερβίας 18, 18533, Πειραιάς

Διοργάνωση: Παιδιατρική Κλινική Metropolitan Hospital

Αξιολόγηση: Θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME - CPD Credits)

Συμμετοχή: Δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

image
Νοε8

Ημερίδα με θέμα Human Milk Banks

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 Ημερίδα

Η Ειδική Μονάδα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού/ Τραπεζα Γάλακτος του Νεογνολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου "Ελενα Βενιζέλου" διοργανώνει την ημερίδα με θέμα "Human milk Banks " / "Τράπεζες Ανθρώπινου Μητρικού Γάλακτος", με την υποστήριξη του Τμήματος Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2016, στο Αμφιθέτρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Συμμετοχή: Δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ.

Οκτ12

28o Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο

29-30 Οκτωβρίου 2016 Συνέδριο

Σας ενημερώνουμε ότι το επόμενο συνέδριο της Παγκρήτιας Παιδιατρικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2016, στο Ηράκλειο.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

image
Μαι12

Εξελίξεις στην Νεογνική Χειρουργική

Σάββατο 21 Μαΐου 2016 Ημερίδα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα Εξελίξεις στην Νεογνική Χειρουργική στο συνεδριακό κέντρο "Ν. ΛΟΥΡΟΣ" ΜΗΤΕΡΑ

Διοργάνωση: Παιδοχειρουργικό Τμήμα Παίδων ΜΗΤΕΡΑ

Αξιολόγηση: Θα χορηγηθούν 4 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Συμμετοχή: Δωρεάν

image
Μαι8

Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Νεογνολογικής Εταιρείας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 20/5/2016 και ώρα 14.30 ως 15.30 μ.μ.. στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 21/5/2016 και ώρα 15.00 ως 17.00 μ.μ., κατά τη διάρκεια του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νεογνολογίας, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Στον παρακάτω σύνδεσμο επισυνάπτεται η Πρόσκληση για ΓΣ

Φεβ25

1η Ημερίδα Παιδιατρικής Εντατικολογίας

2 Απριλίου 2016 Ημερίδα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα "Σοβαρές Συστηματικές Λοιμώξεις & Σηπτική Καταπληξία" στο συνεδριακό κέντρο "Ν. ΛΟΥΡΟΣ" ΜΗΤΕΡΑ

Διοργάνωση: Πολυδύναμη ΜΕΘ Παίδων

Αξιολόγηση: Θα χορηγηθούν 6 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Συμμετοχή: Δωρεάν

image

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ